Over ons

Over ons

JDA staat voor kwaliteit, vakmanschap, gastheerschap, veiligheid voor de medewerk(st)ers die aan het werk zijn, de weggebruikers én uiteraard voor de Verkeersregelaar(s) van JDA zelf.

Onze organisatie is opgericht in 2016 en is in een aantal jaren explosief gegroeid. Onze opdrachtgevers zijn zeer gerenommeerde bedrijven en organisaties. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en snel reageren op uw inzet vraag. Al onze voertuigen zijn ece R65 bestickerd en als zodanig gecertificeerd.

De directie van JDA bestaat uit, David Ekstein en Joost van de Wouw. David heeft ruim 10 jaar ervaring en verzorgd de planning binnen het bedrijf. Hij speelt in op uw vraag en zorgt ervoor dat de juiste medewerker(s) op uw werkzaamheden wordt/worden ingezet. Joost van de Wouw heeft voorheen gewerkt bij een bankorganisatie en is verantwoordelijk voor de financiën en HR binnen het bedrijf. Samen onderhouden wij de contacten met onze opdrachtgevers. Als directie spreken wij direct met nieuwe opdrachtgevers bij u of bij ons op kantoor, hierdoor kunnen er direct afspraken gemaakt worden, én afspraak is afspraak.  Wij streven ernaar om bij een langdurige inzet vraag dezelfde medewerk(st)ers op het project te plaatsen, dit voorkomt dat telkens weer onnodig tijd verloren gaat bij het overdragen van werkzaamheden.