Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Verkeersregelaars van JDA werken op alle terreinen waar Verkeersregelaars gewenst c.q. nodig zijn, dit kan gaan voor allerlei wegwerkzaamheden in de breedste zin van het woord, evenementen of bij een bedrijfsfeest/presentatie waar uw gasten door ons erop geattendeerd worden op parkeergelegenheid waarbij wij ze ook begeleiden bij het parkeren.

Ook kunt u ons vinden bij werkzaamheden zoals rioolinspecties, boomrooien én niet op de laatste plaats bij allerlei calamiteiten 24/7 waartoe onze voertuigen zijn uitgerust volgens de ece r65 normen van de Europese wetgever.  De Verkeersregelaar is ervoor om de weggebruiker te attenderen op een gewijzigde verkeerssituatie, dit kan gaan dat wij attenderen op een wegomleiding, het verkeer via een om en om regeling begeleiden of tijdelijk alles stil zetten omdat de werksituatie daarom vraagt, alles om de veiligheid van de (weg-)werker te optimaliseren, de weggebruiker zo snel als mogelijk weer zijn weg te laten vervolgen én niet onbelangrijk ook de veiligheid van de verkeersregelaar te optimaliseren.

Wij werken met moderne communicatiemiddelen, voldoen aan alle veiligheidseisen die gesteld worden, zoals helm, bril, schoenen etc. deze pbm’s worden door ons beschikbaar gesteld. Onze voertuigen voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn daarnaast volledig uitgerust om een , beperkte, wegafzetting te plaatsen, ook zijn ze voorzien van de mogelijkheid om koffie, thee etc. te zetten en in de zomertijd van een blikje fris te genieten. Wij zijn van mening dat tijdens de pauze je even de gelegenheid moet hebben om een vers kopje koffie/thee te drinken of een ander drankje te nemen.

Wij werken in een straal van max. 100km gerekend vanaf Kaatsheuvel. Wij kiezen er bewust voor dat je hierdoor een maximale aanrijtijd hebt van 1 uur tot 1.15 uur. Onze diensten zijn afgestemd op een normale werkdag dus 8 uur, dit om te voorkomen dat je je concentratie verliest en hierdoor voor alle partijen niet meer gefocust bent op je belangrijke taak. Uiteraard kan het voorkomen dat het een uurtje uitloopt dat mag dan, maar een 12-uurs dienst voorkomen wij door deze in twee diensten op te splitsen. Onze opdrachtgevers zijn over het algemeen gecharmeerd dat wij een lange dienst opsplitsen.

Uiteraard zijn onze Verkeersregelaars ons visitekaartje en is het belangrijk dat we elkaar allemaal kennen met enige regelmaat zorgen wij er dan ook voor dat we op kantoor even gezellig bij kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan de feestdagen zoals die er zijn in Nederland, ook dan komen wij bij elkaar en is er een attentie voor je.

Kortom bij JDA gaat het niet alleen om werk, ook je welzijn, je persoonlijke omstandigheden zijn voor ons belangrijk, wij zijn er ook voor de mens achter de Verkeersregelaar. Wil je werken in een organisatie  die jou centraal stelt de werkzaamheden zoveel als mogelijk afstemt op je persoonlijke omstandigheden kom dan eens praten. Wij hebben goede opdrachtgevers, veel leuk werk met groeimogelijkheden.


Werken bij ons?

Onze opdrachtgever worden?

Wil je werken bij een leverancier van Verkeersregelaars voor een grote diversiteit aan toonaangevende opdrachtgevers en organisaties in zuid-Nederland.

Wilt u werken met verkeersregelaars die representatief zijn, meer dan voldoende vakkennis hebben gestaafd met de benodigde opleidingen én uw bedrijf tijdens werkzaamheden representeren zoals u wenst hoe uw bedrijf gezien moet worden tijdens (weg-)werkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.